Videoklipp: How to make your own supplement company

Kollade på Bigger, Stronger, Faster tidigare i veckan. En dokumentärish film om steroider och den nyckfulla kosttillskottsbranchen. Jag tycker den var rätt rolig och intressant och den belyste ett område jag tycker är sjukt efterblivet;på de flesta PWO-drinkarna så vägrar man specifiera i vilka mängder de "aktiva" ingridienserna representerar innehållet. Typ som att man inte skulle skriva innehållet av hallon i hallonsylt.

Tittar man tex under innehåll på Jack3d så finner man att en skopa(portion) innehåller 4,1g "Proprientary blend" och en lista på ingredienserna. Varför får vi inte veta vad vi köper? En produkt som däremot visar mod och inte sticker under stol med vad produkten faktiskt innehåller för göttigheter är Brutal FX som anger exakt hur många % av innehållet varje ingrediens utgör. Bra där!

Till klippetTanka Bigger,Stronger,Faster på TPB

Sedan kan man på Jack3d-burken hitta en rätt efterbliven varningstext:

BLACK BOX WARNING:
This product produces an intense sensation of drive, focus, energy,motivation & awareness. In addition, it allows for rapid increases instrength, speed, power & endurance. Therefore, extreme cautionmust be exercised & should not be used by novice athletes.Use with caution under strict dosing protocols.

Vafan liksom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0